Miten Bloggaajasta ammattilaiseksi™ teki minusta markkinoinnin ammattilaisen

**Sisältää kaupallista yhteistyötä: katso lisätiedot artikkelin lopusta.

Tässä blogissa haluan kertoa sinulle, miten suuri merkitys Tiia Konttisen **Bloggaajasta ammattilaiseksi™ -valmennuksella oli siinä, millainen markkinoinnin ammattilainen olen tänä päivänä.

Useita vuosia sitten työskentelin matkailualalla myyntipalvelussa, keskittyen pääasiassa ryhmämyyntiin, asiakkaiden tapahtumien järjestelyihin ja muihin hotellin ja tapahtumakeskuksen myyntipuolen asioihin. Yrityksessä ilmeni kuitenkin tarve ihmiselle, joka vastaisi markkinoinnista. Olin tehnyt markkinointia ja viestintää useissa eri projekteissa aiemmin, joten en aloittanut tehtävää täysin ummikkona. Kuitenkin rehellisyyden nimissä sanon, että ymmärrykseni markkinoinnista oli silloin huomattavasti paljon suppeampi ja vähäisempi, kuin mitä se nyt on.

Lue lisää: 3 x bloggaamisen kivijalka: näin perustat blogin

Olen kuitenkin tiedonjanoinen, joten otin uuden roolini vastaan innolla ja tarmolla. Otin vastaan lähes kaiken mahdollisen ilmaisen tiedon, mitä löysin. (Sen johdosta oma henkilökohtainen sähköpostini täyttyy edelleenkin erinäisistä uutiskirjeistä, jotka ovat seurausta satojen erinäisten oppaiden lataamisesta – joiden kahlaaminen läpi vei muuten valtavan paljon aikaa.) Aika ja kokemus kasvattivat osaamista ja myöhemmin opiskelin markkinoinnista itselleni myös virallisen tutkinnon.

On kuitenkin yksi kouluttaja, jolla oli todella merkittävä rooli minun matkallani kohti markkinoinnin ammattimaista tekemistä.

Tiia Konttinen ja Bloggaajasta ammattilaiseksi™

Löysin Tiia Konttisen blogin melko alkuvaiheessa omaa matkaani markkinointiin perehtymisessä. Vaikka tästä ei ole kuin muutama vuosi aikaa, oli silloin kenttä hyvin toisenlainen. Suomenkielisiä blogeja ei juurikaan ollut, tai ainakaan ne eivät olleet kovin suosittuja tai ammattimaisia.

Tiian blogi vakuutti minut ammattimaisuudella ja perinpohjaisuudella. Tietoa löytyi kaikista niistä asioista, mitä kaipasinkin. Sain mahdollisuuden osallistua Bloggaajasta ammattilaiseksi™ -valmennukseen. Se oli ensimmäinen verkkovalmennus, johon koskaan osallistuin.

Bloggaajasta ammattilaiseksi kokemuksia

Miksi Tiia Konttinen ja Bloggaajasta ammattilaiseksi? Sen lisäksi, että Tiian osaaminen bloggaamisen ja sisältömarkkinoinnin alalla on vertaansa vailla, on hänen asenteensa ja tyylinsä iloinen ja positiivinen. Hyvä fiilis tartuu ja vaikeisiinkin asioihin perehtyminen on mukavaa.

Kokemuksia Bloggaajasta ammattilaiseksi -valmennuksesta

Bloggaajasta ammattilaiseksi on paljon muutakin, kuin pelkkä blogivalmennus. Markkinointiurani alussa se antoi minulle todella laajan ymmärryksen koko sisältömarkkinoinnin kentästä, joka loi pohjan myös tulevaisuuden urakehitykselle.

Bloggaajasta ammattilaiseksi -valmennuksen avulla opit ymmärtämään bloggaamisen lisäksi:

 • Sosiaalisen median sisällöntuotantoa
 • Hakukoneoptimointia
 • Kohderyhmien suunnittelua
 • Markkinointiviestin terävöittämistä (aiheen rajausta)
 • Digibisneksen rakennuspalikoita (myitpä sitten omaa tuotetta tai hankit tuloja affiliate-komissioilla)

Vaikka olen tehnyt nyt digimarkkinointia täysipäiväisenä työnä jo useita vuosia, palaan edelleen välillä Bloggaajasta ammattilaiseksi -valmennuksen materiaaleihin. Pääsy valmennukseen kun ei eräänny, on helppo käydä tarkistamassa, että miten joku asia olikaan.

Lue lisää: Miten hyvä yritysblogi kasvattaa myyntiä

Bloggaajasta ammattilaiseksi on yhteisö

Yksi valmennuksen parhaista puolista on se yhteisö, jonka osalliseksi valmennettavat pääsevät. Ryhmäläisten suljettu Facebook-ryhmä on yksi aktiivisimmista, mihin olen alalla törmännyt. Siellä tukea saa niin valmentajilta kuin muilta ryhmäläisiltäkin.

Haluatko palautetta uusimmasta blogiartikkelistasi? Kohtasitko teknisen pulman? Etsitkö vertaistukea? Haluatko jakaa onnistumisen ja turhautumisen kokemuksia? Ryhmä on kaikkea tätä.

**Bloggaajasta ammattilaiseksi™ -valmennuksen ryhmässä pääset myös kysymään kysymyksiä valmentajilta kerran viikossa järjestettävässä Facebook-livessä. Seison ylpeänä Tiian rinnalla yhtenä valmentajista, olen myös itse pitämässä livelähetyksiä ja vastaamassa valmennettavien kysymyksiin ryhmän postauksissa.

Bloggaajasta ammattilaiseksi ryhmä
Olen myös itse pitämässä säännöllisin väliajoin Facebook-livejä Bloggaajasta ammattilaiseksi -ryhmässä.

Tässä ei siis ole kyse siitä, että ostaisit valmennuksen, joka sisältää kasan videoita ja sen jälkeen olet oman onnesi nojassa. Valmennuksen materiaalit on suunniteltu huolella, jotta etenet oikeassa järjestyksessä ja saat kaiken tarvitsemasi tiedon. Ja senkin jälkeen saat apua ja tukea ryhmän avulla, jotta onnistumisen ja menestymisen edellytykset ovat olemassa vuosienkin päästä valmennukseen osallistumisesta.

Todella moni valmennettavista kulkee blogimatkaansa yhdessä Tiian ja meidän tiimiläisten sekä valmennusryhmän kanssa jopa vuosia. On äärimmäisen palkitsevaa päästä seuraamaan, kuinka haparoivat ensiaskeleet muuttuvat rutiiniksi ja lopulta menestyviksi, tuloja tuoviksi blogeiksi.

Sopiiko Bloggaajasta ammattilaiseksi™ sinulle?

**Bloggaajasta ammattilaiseksi™ sopii sinulle, jos olet yrittäjät tai haluat muuten ansaita tuloja blogilla. Sinulla olisi hyvä olla jo blogi edes alkuvaiheessa tai yrityksellä nettisivut (blogin lisääminen olemassa oleville nettisivuille on yleensä vain parin minuutin homma).

Jos nämä asiat kuulostavat sinusta tutuilta, valmennus sopii sinulle:

 • Haluat tienata blogin avulla rahaa (joko kasvattamalla yrityksen liikevaihtoa tai muutoin)
 • Haluat saada enemmän näkyvyyttä blogille tai yritykselle
 • Et halua tuhlata aikaasi siihen, että etsit kaikki ohjeet ilmaiseksi Googlesta ja testaat jokaista strategiaa itse
 • Haluat tehdä blogin kirjoittamisesta virtaviivaista ja säästää aikaa
 • Kaipaat selkeitä askelmerkkejä, miten edetä bloggaamisen kanssa
 • Haluat edetä ammattilaisten opastuksella

Jos Bloggaajasta ammattilaiseksi™ -valmennus kuulostaa sinun jutultasi, kannattaa tulla mukaan nyt. Pääset valmennukseen nyt 100 € alennuksella, mutta tämä kampanjahinta on päättymässä pian. Aikaa on vain torstaihin 29.10. asti.

Ja vain tulemalla mukaan nyt, säästät 100 € valmennuksen hinnassa, joten kannattaa toimia nopeasti (ennen 29.10.).

> Klikkaa ja tule mukaan Bloggaajasta ammattilaiseksi -valmennukseen 100 € alennuksella ja 100 % tyytyväisyystakuulla (opens in a new tab)” rel=”noreferrer noopener” class=”rank-math-link”>>> Klikkaa ja tule mukaan Bloggaajasta ammattilaiseksi -valmennukseen 100 € alennuksella ja 100 % tyytyväisyystakuulla

Valmennus sopii yrittäjille ja muille, jotka haluavat ansaita tuloja blogin avulla. Valmennuksella on 100 % tyytyväisyystakuu 30 päivän ajan, joten pääset mukaan täysin ilman riskiä.

Onko sinulla kysyttävää? Vastaan mielelläni askarruttaviin asioihin – voit lähettää viestiä Facebookissa tai sähköpostin osoitteeseen info(a)karucreative.fi

**Tämä artikkeli sisältää affiliate-linkkejä. Se tarkoittaa sitä, että jos päädyt ostamaan tuotteen linkin kautta, saan pienen komission – tästä ei koidu lisäkustanuksia sinulle. Kiitos, että tuet blogiani!